Yritykset

Kuljetusala on tarjonnut pitkiä ja vakaita työsuhteita jo kauan. Töitä on tarjolla myös huomenna, eivätkä työpaikat katoa rajojen ulkopuolelle. Maantieliikenne on tärkein kuljetusmuoto Suomessa niin tavaroiden kuin ihmisten kuljetuksissa.

Tutustu töitä tarjoaviin yrityksiin
posti-logo

Posti on yksi Suomen, Ruotsin ja Baltian johtavista jakelu- ja logistiikkayhtiöistä. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on Suomen kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Palvelemme asiakkaitamme noin 21 000 ammattilaisen voimin. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä alan parasta osaamista, edelläkävijyyttä logistiikassa ja teknologiassa sekä kattavaa jakeluverkkoa. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on painaa omat päästömme nollaan ja kuljettaa fossiilivapaasti vuoteen 2030 mennessä.  

Finavia

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyviä lentoyhteyksiä. Finavia on kestävän kehityksen edelläkävijä Suomessa ja toimialallaan. Vauhditamme koko lentoliikennealan vastuullisuutta. Tämän mahdollistavat työssään viihtyvät ja jatkuvasti kehittyvät eri alojen asiantuntijat. Yhdessä teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Kylmästi Paras Oy

Kylmästi Parhaalla jaamme tuhansia viileä- ja pakastelähetyksiä päivittäin ympäri Suomea ammattilaistemme toimesta. Kylmästi Paras Oy:n kilpailuvalttina on laatu, jota rakennetaan uudenaikaisen, ajotehtäviin soveltuvan kaluston avulla, kouluttamalla kuljettajia säännöllisesti sekä kehittämällä omaa huippuunsa vietyä jakelun seurantajärjestelmää.

Yhtiö vastaa asiakkaiden ja loppukäyttäjien tiukkeneviin ympäristövaatimuksiin hakemalla jatkuvasti parempaa käyttö- ja täyttöastetta kuljetuksille sekä modernin ympäristöystävällisen kaluston avulla.

Luonteenomaista Kylmästi Paras Oy:lle on kaikkien toimintaan osallistuvien yrittäjähenkisyys. Myös henkilöstön osaamiseen ja viihtyvyyteen panostetaan. Hyvä perehdyttäminen ja jatkuva kouluttaminen ovat avainasemassa – ovathan kuljettajat yrityksen käyntikortti ulospäin. Jokainen kuljettaja tietää, mikä yrityksen strategia on ja mitä se omassa työssä tarkoittaa.

 

Kuljetusliike Jri Välikangas logo

Jari Välikangas Oy

Neljännessä polvessa toimiva perheyrityksemme Jari Välikangas Oy on yksi Neste Markkinoinnin sopimusliikennöitsijöistä. Toimitamme dieselit, bensiinit ja polttoöljyt Neste-asemille, maatalouksille sekä yritys- ja yksityisasiakkaillemme Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa.

Välikankaan suvussa on kautta aikojen panostettu asiakaspalveluun, työntekijöidemme tyytyväisyyteen, laatuun ja turvallisuuteen. Nämä ovat niitä asioita, joihin panostamme myös tänä päivänä. Polttonesteiden kuljettajana saat mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn, sekä talossamme olevat huipputyökaverit. Haluatko meille töihin – asenne ratkaisee!

Kuljetusliike Y. Auramaa Oy

Auramaa on perinteinen suomalainen perheyritys, joka työllistää nykyään yli 500 logistiikka-alan ammattilaista. Teiden ja terminaalien lisäksi meillä työskennellään raskaan kaluston huoltokorjaamolla, varastoissa, Euran pääkonttorilla ja terminaalien toimistoissa. Auramaa-yhtiöiden vahvan menestyksen perustana on aina ollut ammattitaitoinen ja työnantajaansa vahvasti sitoutunut henkilökunta. Heidän työpanoksensa avulla yhtiö on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kuljetusliikkeistä. Tule mukaan takamaan omalla vahvalla osaamisellasi ja työpanoksellasi se, että vuonna 1929 alkaneen suomalaisen perheyrityksen hieno tarina saa jatkua.

 

Kiitosimeon Oy

Simeon on nestemäisten tuotteiden kuljettamiseen keskittynyt yhtiö. Kotimarkkina-alueemme on Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa, mutta operoimme kaikissa Itämeren. rantavaltioissa.

Koiviston Auto

Koiviston Auto -konserni muodustuu kymmenestä yhtiöstä, jotka ovat pääosin eri puolilla toimivia linja-autoyhtiöitä. Koiviston autoon kuuluu mm. Helsingin Bussiliikenne, Jyväskylän Liikenne, Koiviston Auto / Lahden Liikenne, Koskilinjat (Gold Line), Kuopion Liikenne, Porvoon Liikenne, Satakunnan Liikenne, OnniBus.com, Kabus ja Metsäpietilä.

Kuljetusliike Taipale Oy

Kuljetusliike Taipale Oy:n arvot perustuvat asiakaslähtöisyyteen, perheyrittäjyyteen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Liiketoimintojen jatkuva kehittäminen sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat yrityksen tärkeimmät voimavarat. Arvostamme myös ympäristöämme ja tästä syystä huolehdimme esimerkiksi asianmukaisesti jätteiden lajittelussa terminaalitoiminnoissamme ja kalustostamme löytyy myös uuden sukupolven teknologiaa edustavia LNG-kaasuautoja.

Urbaser

Tuotamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa ympäristöalan palveluja elinkeinoelämälle ja julkisyhteisöille. Palveluiden kehittämisessä, suunnittelussa ja toteuttamisessa otamme huomioon asiakkaiden liiketoiminnallisten tavoitteiden lisäksi laatu-, ympäristö- ja energiatehokkuustavoitteet sekä lakisääteiset vaatimukset. Kaikkia Urbaserilaisia yhdistää päämäärä toimia tehokkaasti ja luotettavasti – siksi meillä työskentelee osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Yhdessä ylläpidämme avointa ja hyvää työilmapiiriä, yhteisöä, jossa on hyvä olla.

Kaukokiito

Kaukokiito on logistiikka-alan asiantuntijaorganisaatio, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Yli 2000 kaukokiitolaista työskentelee ympäri Suomen yhteisen tavoitteen eteen: me toimitamme aina parempia asiakaskokemuksia. Tuotamme ja kehitämme kuljetus- ja kokonaislogistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Olemme ensimmäinen Suomessa toimiva rahdinkuljettaja, joka on ottanut käyttöön digitaalisen toimitusketjun.

DB Schenker

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 75 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 700. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move

Find Jobs – External Careers (Global) (deutschebahngroup.careers)

Nobina Oy

 

Nobina on Pohjoismaiden suurin joukkoliikenneyritys. Suomessa olemme vahva toimija pääkaupunkiseudun sekä Turun seudun linja-autoliikenteessä. Panostamme vahvasti joukkoliikenteen sähköistymiseen sekä ympäristöystävällisyyteen.

Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy


Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy on pohjoissuomalainen perheyritys ja osa Lehtonen yhtiöt -konsernia, sekä Kaukokiito-ketjua. Arvostamme oikeaa asennetta ja vahvaa sitoutumista – molemmin puolin. Haluamme aina palkata oikeat ihmiset meille töihin.

Käytämme evästeitä sivustollamme. Voit muuttaa evästeasetuksia selaimesi asetuksista.